Kategoridiskusjon:Norske kvinnesakskvinner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvordan kan en kategori som omtaler både kvinner og menn hete "Kvinnesakskvinner? Hva med "Kvinnesakspersoner"? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 212.89.48.14 (diskusjon · bidrag)

Jeg mener at vi har hatt en diskusjon om denne kategorien tidligere, men er ikke sikker. Poenget er godt, men jeg tror det ville være enda greiere å bruke samme betegnelse som vi har for andre land, og for den overordnede kategorien, og kalle den Kategori:Norske feminister. Cnyborg 2. aug 2007 kl. 10:49 (CEST)
Enig med Cnyborg. Hvorfor er det ikke gjort? - Mr. Hill 15. okt 2011 kl. 20:40 (CEST)
Enig i at kategorien bør ha et navn som også kan omfatte menn. Det var mange "kvinnesaksmenn" i Norge rundt forrige århundreskifte. Hva med "norske kvinnesaksforkjempere"?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Gaduse (diskusjon · bidrag) 4. nov 2012 kl. 15:21‎ (Husk å signere dine innlegg!)
Denne kategorien har nå blitt flyttet til kategori:norske feminister, i tråd med diskusjonen over. Jeg flyttet den til kategori:norske feminister heller enn mitt eget forslag kategori:norske kvinnesaksforkjempere dels fordi flertallet gikk for det alternativet, men også særlig fordi toppkategorien allerede heter kategori:feminister, fordi resten av kategorihierarkiet har tilsvarende navn og fordi det er det den heter på andre Wikipedia-språk. Etter ti år med diskusjon er det på tide å få en løsning, som også etterlyst tidligere. --Gaduse (diskusjon) 2. mar. 2017 kl. 09:03 (CET)[svar]