Kategoridiskusjon:Artikler på riksmål

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne kategorien ble nominert for sletting den 8. november 2016, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Søk etter mulige kandidatartikler[rediger kilde]

Et eksperimentelt søk for å fylle inn mulige kandidater er ((efter OR sprog) AND (blandt OR gjennem OR nu OR mellem)) -etter -språk -blant -gjennom -nå -da -dk -se -sv -af -dansk -riksmål -riksmålstematikk -nynorsk -musikk -sang -dikt -musiker -sanger -dikter -komponist(søk) Treff fra dette søket må sjekkes manuelt. Søket bruker noen markørord for å sortere vekk artikler hvor det forekommer eldre prosa. Merk at dette søket ikke er uttømmende!

Strengen som brukes i søket er tett på en intern grense, så om det legges til flere termer så vil det fort bli problemer. Lag eventuelt flere alternative søk.

Noen alternative søk har gitt meg over 2000 treff, men da er feilraten nokså stor. Jeg har angitt «blandt» som inkluderende term, og «blant» som ekskluderende. Dette er en av termene som er vanlig å bruke som signalord/markørord, men som enkelte har påpekt så er dette et akseptert riksmålsord. Det er litt av problemet med å bruke slike søk, mange av de termene kan godtas både på bokmål og riksmål. — Jeblad 24. okt. 2016 kl. 17:38 (CEST)[svar]