Karate Kommandos

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Karate Kommandos
Generell informasjon
SjangerAnimasjon / Action / Barn
Prod.landAmerikansk
Sesonger1
Episoder5
Lengde25 min. (per episode)
SpråkEngelsk
Foran kamera
MedvirkendeChuck Norris, Kathy Garver, Keone Young
Bak kamera
SkapereChuck Norris
Sending
Periode15. september19. september 1986
TV-kanalBoomerang
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

Karate Kommandos er en amerikansk animert actionserie som gikk på amerikansk TV i 1986. I tegnefilmserien jobber Chuck Norris for den amerikanske regjeringen og er lederen for en gruppe som skal kjempe mot den onde Claw og hans partner Super Ninja. Gruppen til Chuck Norris består av Pepper (teknologeksperten), Reed (en av Chucks studenter og Peppers bror), Kimo (en samurai), Tabe (en sumobryter), og Too Much (en liten gutt). Karate Kommandos varte fem episoder før den ble kansellert.

# Episode Beskrivelse
1 "Deadly Dolphin" Chuck og laget hans må beskytte Sealab, et militært underhavsbase som ser over verdenshavene, fra Claw og en pirat kalt Angelfish.
2 "Target: Chuck Norris" Etter å ha feilet med å hente minne kjerna fra NATOs datamaskiner, setter Claw ut en dusør på Chuck Norris sitt hode. I tillegg så sender han ut Impostor, som er en mester til forkledning for å stjele minne kjerna og kvitte seg med Chuck Norris.
3 "Terror Train" Chuck og laget hans er i Japan for å vitne en kraftig laser robot brukt til forsvaret. Oppdraget dems er å eskorte roboten på sin reise slik at Claw ikke får brukt roboten for sine onde hensikter.
4 "Menace From Space" Romskipet Invincible er kapret av Super Ninja. Han planlegger å bruke fusion kanonen til å ødelegge hver eneste hovedstad i verden. Chuck og laget hans må finne en måte å komme i verdensrommet for å stoppe Claws nyeste plan.
5 "Island of the Walking Dead" Et militær satellitt er skutt ned og faller på Voodoo øya. Chuck og laget hans må hente satellitten tilbake før Claw kan stjele den og få adgang til verdens militæret.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]