Karate Kommandos

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Karate Kommandos
Sjanger tegnefilm, action
Skaper Chuck Norris
Medvirkende Chuck Norris, Kathy Garver, Keone Young
Nasjonalitet USA
Språk Amerikansk
Sesonger 1
Episoder 5
Produksjon
Lengde 25 minutter
Sending
Periode 15. september 198619. september 1986
Sending

Karate Kommandos er en amerikansk tegnefilm fra 1986. I tegnefilmserien jobber Chuck Norris for den amerikanske regjeringen og er lederen for en gruppe som skal kjempe mot den onde Claw og hans partner Super Ninja. Gruppen til Chuck Norris består av Pepper (teknologeksperten), Reed (en av Chucks studenter og Peppers bror), Kimo (en samurai), Tabe (en sumobryter), og Too Much (en liten gutt). Karate Kommandos varte fem episoder før den ble kansellert.


# Episode Beskrivelse
1 "Deadly Dolphin" Chuck og laget hans må beskytte Sealab, et militært underhavsbase som ser over verdenshavene, fra Claw og en pirat kalt Angelfish.
2 "Target: Chuck Norris" Etter å ha feilet med å hente minne kjerna fra NATOs datamaskiner, setter Claw ut en dusør på Chuck Norris sitt hode. I tillegg så sender han ut Impostor, som er en mester til forkledning for å stjele minne kjerna og kvitte seg med Chuck Norris.
3 "Terror Train" Chuck og laget hans er i Japan for å vitne en kraftig laser robot brukt til forsvaret. Oppdraget dems er å eskorte roboten på sin reise slik at Claw ikke får brukt roboten for sine onde hensikter.
4 "Menace From Space" Romskipet Invincible er kapret av Super Ninja. Han planlegger å bruke fusion kanonen til å ødelegge hver eneste hovedstad i verden. Chuck og laget hans må finne en måte å komme i verdensrommet for å stoppe Claws nyeste plan.
5 "Island of the Walking Dead" Et militær satellitt er skutt ned og faller på Voodoo øya. Chuck og laget hans må hente satellitten tilbake før Claw kan stjele den og få adgang til verdens militæret.


Skuespillere[rediger | rediger kilde]