John Adler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
John Adler
Rep. John Adler.jpg
Født 23. august 1959
Philadelphia
Død 4. april 2011
Philadelphia
Utdannet ved Harvard College, Harvard Law School, Harvard University
Parti Det demokratiske parti
Nasjonalitet USA

John Adler (født 23. august 1959 i Philadelphia, død 4. april 2011) var et medlem av den amerikanske kongressen som representant for New Jersey fra 2009 til 2011.

Adler flyttet sammen med familien til Haddonfield i New Jersey da han var to år gammel, der faren hans eide en liten butikk. Da Adler gikk på videregående døde faren etter en serie hjerteinfarkt. Adler og hans mor mistet familiebedriften, og overlevde på trygd for enker og mindreårige. Adler studerte ved Haddonfield Memorial High School før han begynte ved Harvard Law School. Adler var medlem av Det demokratiske partiet og han var medlem av det amerikanske Senatet mellom 1992 og 2009 da han tapte dette setet og begynte i Kongressen. I mars 2011 utviklet adler en infeksjon som resulterte i endokarditt som igjen førte til akutt kirurgi. Han kom seg aldri og døde den 4. april 2011, da han var 52 år gammel. Han etterlot seg sin kone og deres fire sønner.

politikerstubbDenne biografien om en politiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.