I morgen er alt mørkt

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
I morgen er alt mørkt
Forfatter(e)Sigbjørn Mostue
SjangerUngdomsroman
Utgitt2014
ForlagCappelen Damm
Sider238

I morgen er alt mørkt er en trilogi med ungdomsromaner skrevet av Sigbjørn Mostue og utgitt på Cappelen Damm forlag. Trilogien består av bøkene Brages historie, Marlens historie og Når historien slutter.[1]

Bøkene i trilogien[rediger | rediger kilde]

Brages historie[rediger | rediger kilde]

Boken ble utgitt første gang i 2014.[2] Hovedpersonen Brage er tidlig i tenårene, men blir raskt voksen og må stå på egne bein, og ta beslutninger ingen barn skulle måtte ta. Boken viser kontrasten mellom et velfungerende samfunn og et samfunn som bryter sammen.

Marlens historie[rediger | rediger kilde]

Boken ble utgitt første gang i 2016.[3] Det går rykter om en farlig parasitt kalt MTG som kan gjøre alle mennesker til mordere. Denne epidemien er raskt på vei til Norge, og hele samfunnet er på vei til å bryte sammen.

Når historien slutter[rediger | rediger kilde]

Boken ble utgitt første gang i 2017[4] Marlen og resten av familien må gjøre alt de kan for å unngå å bli smittet av den stadig voksende epidemien som har rammet hele verden, og underveis står de ovenfor den ene prøvelsen etter den andre.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «I morgen er alt mørkt». www.cappelendamm.no. Cappelen Damm forlag. Besøkt 14. april 2021. 
  2. ^ «I morgen er alt mørkt: Brages historie». cappelendamm.no (norsk). Cappelen Damm forlag. 2014. Besøkt 14. april 2021. 
  3. ^ «I morgen er alt mørkt: Marlens historie». Cappelendamm (norsk). Cappelen Damm forlag. 2016. Besøkt 14. april 2021. 
  4. ^ «I morgen er alt mørkt: Når historien slutter». Cappelendamm (norsk). Cappelen Damm forlag. 2017. Besøkt 14. april 2021.