Hospitality Club

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hospitality Club er en møteplass, hovedsakelig for reiselystne, men også for folk som har lyst på besøk og møte andre kulturer.

14. september 2007 nådde klubben 328 000 medlemmer over hele verden.

Mål[rediger | rediger kilde]

Målet med Hospitality Club er å koble folk sammen, verter og gjester, reisende og lokale. Det finnes tusener av medlemmer over hele verden som hjelper hverandre ut hver eneste dag. Det kan være med et tak over hodet, en tur på kafé eller en liten guidet tur i ens nærområde eller by.

Hvordan[rediger | rediger kilde]

Medlemmene har sin egen profil inne på nettstedet der de kan søke på hverandre. Skal du ut og reise? Trenger du en overnattingsplass? Lurer du på noe om det stedet du skal til? Ta kontakt med en som kommer derfra!

Hvis du har vært gjest eller vert, så kan du etter møtet legge inn en kommentar om din erfaring med motparten, i motpartens profil.

Hvem står bak?[rediger | rediger kilde]

De som står bak er en gruppe frivillige som tror på en stor idé; å bringe reisende i kontakt med "lokale" folk på plassene de besøker, samt gi de "lokale" en mulighet til å møte folk fra en annen kultur, forhåpentlig øke den interkulturelle forståelsen og styrke verdensfreden.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata