Hjelpdiskusjon:Bilder

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Snu bilde 180 grader vha. tagger?[rediger kilde]

Er det mulig å snu et bilde 180 grader vha. tagger? Eller må man laste opp en ny kopi som er snudd? nsaa (d@b) 17. aug 2006 kl. 07:21 (UTC)

Du må laste opp en ny kopi. Hvis det gamle bildet var opp-ned kan du laste den opp under samme navn; dersom det dreier seg om grafikk som kan settes begge veier kan det lastes opp under nytt navn. Cnyborg 17. aug 2006 kl. 10:20 (UTC)

Problem med bilde på siden om Mac OS X Leopard[rediger kilde]

Har et problem med siden om Mac OS X Leopard; det linkes til et bilde på Commons som ikke eksisterer. Dette bildet krever lisens, men ligger på engelsk Wikipedia. Er det mulig å få linket dit på en eller annen måte? Adressen til bildet er http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/OSXLeopard.png --9E2 22. nov 2007 kl. 19:01 (CET)

Bilder tillatt for Engelsk wikipedia, men ikke for norsk?[rediger kilde]

Flere bilder som ligger på engelsk wikipedia kan ikke brukes på den norske, hvorfor ikke? Ikke minst lurer jeg f.eks. på filmplakater og tittelbilder fra TV-serier som det tydeligvis er tillatt å bruke i den engelske utgaven??Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ahhh25 (diskusjon · bidrag) 2. feb. 2011 kl. 13:01‎ (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

HJELP!! Hvilken lisens??[rediger kilde]

Jeg skal laste opp et bilde, men oversikten over lisenser har blitt forferdelig uoversiktlig. Hvilken lisens skal jeg bruke? Det gjelder et bilde av en offentlig person. Har fått tillatelse av ham til å laste opp bildet, men er usikker på hvilken lisens/copyright tag/wikitekst jeg skal angi. --Odd Eivind (diskusjon) 3. apr 2012 kl. 22:29 (CEST)

Informasjon om commons.js fil[rediger kilde]

Under tittelen "Bilde-verktøy" står det "Hvis man i common.js-filen sin på Commons skriver..." Kanskje det her hadde vært gunstig å sette inn en forklaring hvordan man går frem for å finne denne filen, og redigere den, slik at alle kan finne ut av det selv? Mvh Vasmar1 (diskusjon) 17. jul. 2021 kl. 16:18 (CEST)[svar]