Hopp til innhold

Fil:Kristian Johan Randal.png

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Opprinnelig fil(635 × 906 piksler, filstørrelse: 642 KB, MIME-type: image/png)


Wikimedia Commons' logo

Beskrivelse

Beskrivelse
Norsk bokmål: Frontkjemper og medlem av Sonderabteilung Lola, Kristian Johan Randahl (1921–1947) fra Stjørdal, dømt til døden og henrettet på Kristiansten festning 12. juli 1947.
Dato
Kilde Digitalt museum, Justismuseet
Opphavsperson Originalen til filen er et fotografisk bilde etter åndsverkloven, men eneretten til å råde over det er foreldet, enten fordi det er minst 50 år siden utløpet av året bildet ble laget, og minst 15 år siden utløpet av året opphavsmannen døde, eller fordi opphavsmannen ikke er kjent og det er minst 50 år siden bildet ble laget, jf. åndsverklovens § 23. Det betyr at du kan gjenbruke og modifisere dokumentet så lenge du krediterer opphavspersonen etter god skikk og behandler verket respektfullt.

Lisensiering

w:no:Creative Commons
navngivelse
Denne filene er lisensiert under Creative Commons Navngivelse 2.5 Generisk-lisensen
Du står fritt:
  • til å dele – til å kopiere, distribuere og overføre verket
  • til å blande – til å endre verket
Under de følgende betingelsene:
  • navngivelse – Du må kreditere verket på passende vis, lenke til lisensen og indikere hvorvidt det har blitt gjort endringer. Du kan gjøre det på enhver rimelig måte, men ikke på en måte som antyder at lisensgiveren støtter deg eller din bruk av verket.

Bildetekster

Legg til en kort forklaring på hva filen representerer

Elementer som er med i denne fila

motiv

image/png

Filhistorikk

Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet.

Dato/klokkeslettMiniatyrbildeDimensjonerBrukerKommentar
nåværende30. jun. 2024 kl. 20:24Miniatyrbilde av versjonen fra 30. jun. 2024 kl. 20:24635 × 906 (642 KB)KlongnUploaded a work by Originalen til filen er et fotografisk bilde etter åndsverkloven, men eneretten til å råde over det er foreldet, enten fordi det er minst 50 år siden utløpet av året bildet ble laget, og minst 15 år siden utløpet av året opphavsmannen døde, eller fordi opphavsmannen ikke er kjent og det er minst 50 år siden bildet ble laget, jf. åndsverklovens § 23. Det betyr at du kan gjenbruke og modifisere dokumentet så lenge du krediterer opphavspersonen etter god skikk og behandler ver...

Den følgende siden bruker denne filen:

Global filbruk

Følgende andre wikier bruker denne filen:

Metadata