FN-studentene Oslo (UNSA)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

FN-Studentene Oslo (UNSA Oslo) er et av lokallagene under FN-studentene Norge (UNSA Norway). Det er en studentorganisasjon åpen for alle studenter i Oslo-området, registrert ved et studiested som tilbyr høyere utdanning. FN-studentene drives på frivillig basis og er en åpen organisasjon for alle interesserte studenter i Norge. Virksomheten inkluderer å arrangere seminarer, debatter og workshops, i tillegg til sosiale arrangementer for å informere og engasjere ungdom til å forholde seg til relevante globale problemstillinger.

Formål og arbeid[rediger | rediger kilde]

FN-Studentene Oslo sitt formål er å rette søkelyset mot saker som har innvirkning på det globale samfunnet, og å sikre menneskerettigheter for alle. Dette gjøres først og fremst ved å fremme FNs Bærekraftsmål og fredsarbeid gjennom sosiale medier, ved å arrangere paneldebatter, seminarer og workshops. I tillegg blir det publisert et månedlig nyhetsbrev til abonnenter. FN-Studentene Oslo arrangerer også sosiale sammenkomster for sine medlemmer. Det blir også arrangert studieturer etter ønske fra medlemmer, hvor man får besøkt FN-kontorer og delegasjoner og får en innsikt i det daglige arbeidet deres.

Medlemskap[rediger | rediger kilde]

Medlemskap i FN-studentene Oslo er åpent for alle studenter i Oslo-området registrert ved et studiested som tilbyr høyere utdanning.