Emigrate (Zotora)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Emigrate er et musikkalbum av Zotora. Albumet ble utgitt i 1998 og er hans andre album. I motsetning til hans forgje album Ninji - Ninji, hvor didjerdoo er det eneste instrumentet, er flere instrumenter og artister medvirkende i Emigrate.

Sporliste[rediger | rediger kilde]

 1. Plunge (2:28)
 2. Zing (5:12)
 3. Deja-vu (4:18)
 4. Horizon (2:13)
 5. Transit (3:57)
 6. Vow (3:11)
 7. Sargasso (3:02)
 8. Drift (3:56)
 9. Quest (3:24)
 10. Tundra (10:12)
 11. Mist (4:58)

Presseomtale[rediger | rediger kilde]

"Tryllekunst – En rett ut sakt fenomenal musikkopplevelse skapt av en drammenser. Om du er på utkikk etter musikk som virkelig tar deg med på en reise hvor kroppen slapper av, men underbevisstheten er våken og «på tå hev», da er Zotora mannen for deg. Spesiell musikk, men du verden så elegant" (DTBB)

"Musikalsk angrep på sjela – Du får lyst til og danse, skrike, ja virkelig slippe urinstinktene løs. Dette er en bra plate. Lyden av Zotoras instrument, didjeridoo ligger som en tjukk tåke over alle sporene. Men det er andre instrumenter som får spille hovedrollen. Det gjør platen ekstra spennende. Alt i alt er dette en plate det er verd og kjøpe. Ikke fordi du nødvendigvis er så interessert i Australsk urkultur, eller transcendentale opplevelser. Men fordi du liker bra musikk" (Varden)