Diskusjon:Yousuf Gilani

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen omtaler en eller flere levende personer. Informasjon med manglende kildeangivelse, som er av tvilsom opprinnelse eller som er av straffbar karakter, må slettes umiddelbart.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Yousuf Gilani. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. mar. 2021 kl. 12:31 (CET)[svar]

Å hvitvaske et omdømme[rediger kilde]

Gilani har vært involvert i en lang rekke skandaler. Som følge av dette har han både blitt presset ut av ikke bare ett, men to partier. Han er også dømt til ubetinget fengsel og bøter i ulike saker. Likevel forsvinner henvisninger til dette fra artikkelen hans her. Selvsagt skal gode ting han gjør løftes fram, men folk som vil lese seg opp på han bør få vite et bildet at Gilani er langt mer omfattende enn glanssakene.

Jeg kommer nå til å legge inn igjen lenker til en del av de sakene han har vært involvert i, og som det har vært stor offentlig oppmerksomhet rundt. Denne oppmerksomheten fortjener også wikipedias lesere å bli gjort klar over.

Jeg er ikke i tvil om at Gilani igjen kommer til å fjerne disse sakene, men all den tid de er kildebelagt med journalistikk fra anerkjente medier ber jeg dere wiki-administratorer om å beskytte denne artikkelen, og igjen vurdere å låse den. RapidAxis (diskusjon) 27. sep. 2022 kl. 16:04 (CEST)[svar]