Diskusjon:William Steffens

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Salat[rediger kilde]

Som artikkeloppretter tok jeg meg den frihet å foreta en redaksjonell vurdering ved opprettelsen, jeg inkluderte IKKE denne salatmalen da den

  • ikke tilfører noe nytt til artikkelen ettersom opplysningene allerede står i teksten og
  • den fremstår som original forskning iom at ingen vet om en eventuell salat faktisk så slik ut. (Jeg kunne altså forstått, og forsvart, denne malen i de tilfeller der man har bilder av offiserer med salat på ikke-frie bilder som ikke kan brukes her, som Christie, Heglund, Grønmark. Da har man i hvert fall en referanse å vise til. Det har man ikke her! Denne salatfremstillingen er referanseløs og original forskning. Så skal man til og med oppleve å bli pålagt å bytte nettleser for at brukeropplevelsen av dette fantastiske malverket skal bli best mulig!)

Nå ser at jeg at selv Administratorer bender over backwards for å føye Athos' maltrang, så da skjønner til og med jeg at videre arbeid med artikkelen er bortkastet tid. God tur videre, og tillykke med "seieren". Pål N. (diskusjon) 27. jul. 2014 kl. 21:18 (CEST)

For sikkerhets skyld lenker jeg inn den diskusjonen som Athos viste til i redigeringskommentaren sin: Diskusjon:Svein Heglund. Jeg husket den spilte, men ikke hvor. Noorse 28. jul. 2014 kl. 11:51 (CEST)