Diskusjon:Vulgærlatin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Senlatin eller vulgærlatin?[rediger kilde]

Engelsk W har senlatin i sin tidslinje mens vi har vulgærlatin. Jeg kan ikke nok om dette til å gjøre noen endringer her. Men jeg har en følelse av at senlatin har mer med tidslinjen å gjøre mens vulgærlatin mer uttrykker en muntlig versjon som ikke nødvendigvis har med en tidsepoke å gjøre. Ser for meg å endre malen {{Latinsk språkhistorie}} hvis jeg ikke får noe svar i løpet av et par dager. Mvh--Teodor 13. jan 2012 kl. 20:42 (CET)

Etter det jeg har lest så har du rett, vulgærlatin var latinen som så godt som alle i Romerriket snakket men ikke skrev.--Telaneo (diskusjon) 20. apr. 2015 kl. 22:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vulgærlatin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2018 kl. 07:38 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vulgærlatin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. sep. 2018 kl. 14:36 (CEST)[svar]