Diskusjon:Victoria Silvstedt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Magasin er vel egentlig et engelsk ord, og bør kanskje hete blad på norsk?? Øystein Liland 11. des 2005 kl.06:43 (UTC)

Magasin et engelsk ord!? Hvor har du den idéen fra? Magasin er et ord av arabisk opprinnelse som finnes i de fleste, om ikke alle, europeiske språk. Det er ikke noe mer engelsk enn det er norsk. Wolfram 11. des 2005 kl.06:47 (UTC)

Fødested[rediger kilde]

Den svenske artikkelen oppgir fødestedet for Silvstedt til å være Skelleftehamn, ikke Skellefteå (Skelleftehamn er et tettested litt utenfor byen Skellefteå), og jeg har derfor brakt den norske artikkelen i samsvar med den svenske. Engelsk wp opererer også med Skelleftehamn, mens finsk wp (sammen med fransk, italiensk og tysk wp) oppgir Skellefteå.

På nettsidene til Silvstedt står det at hun "[...] grew up in a close-knit family of five in a small village in Northern Sweden [...]"(http://victoriasilvstedt.com/Biography/tabid/53/Default.aspx). "Village" kunne jo kanskje antyde by, ikke tettsted, men som det fremgår av den svenske artikkelen vokste Silvstedt opp i Bollnäs, og dermed er Silvstedts nettside ikke veldig hjelpsom i denne sammenheng. En endelig bekreftelse hadde imidlertid vært fint. /Bjartewe 29. des 2007 kl. 03:01 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Victoria Silvstedt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 09:32 (CEST)[svar]