Diskusjon:ViaNova

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i desember 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Hva med denne siden er å betrakte som reklame? Hvordan kan et firma som f.eks. Autodesk legge ut sider både om seg selv og sine produkter, eller et firma som Hydro uten å få samme kritikk? (innholdet er stort sett det samme) ... og jeg kan fortsette med å nevne Software Innovations, Opera Software, etc etc. Les også ViaNova Systems så forstår man kanskje hvorfor denne artikkelen også bør være med. Dette usignerte innlegget ble skrevet av ikken (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg tror nok helst at man omtaler det som reklame når det ikke er skrevet i en wikipediansk-leksikalsk stil. Jeg har wikifisert artikkelen og regner med at den overlever slettediskusjonen nå. Jeg håper at dette gir deg inspirasjon til å skrive om Dr.ing Aas-Jakobsen også. Jeg ser ved søk på wikipedia at de har stått for prosjektering av en hel rekke broer, og et slikt firma bør vi ha omtale av her. Det samme gjelder Svartdalstunnelen og Ekebergstunnelen. Mvh --Harald Haugland 24. nov 2007 kl. 12:12 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen ViaNova. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 09:00 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen ViaNova. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. apr. 2021 kl. 00:19 (CEST)[svar]