Diskusjon:Vevkjerringer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det står her at "Hjertet er plassert i det første lange segmentet på beinet". Betyr det at den har flere hjerter? Jeg har undersøkt litt, men kan ikke finne noen andre steder der det står at den faktisk har hjerte i beina. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.49.235.85 (diskusjon · bidrag) 8. aug 2008 kl. 10:00 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg trodde ikke de hadde hjerte i det hele tatt, men at de klarte seg med trakéer og sånt. Uansett er vel beina en like god plassering som noe annet... :) - Soulkeeper 8. aug 2008 kl. 10:13 (CEST)
Hjerte og hjerte. Det er en slags pumpe som får kroppsvesken til å sirkulere inne i dyret. Ingen leddyr har blod og hjerte slik som vi vanligvis tenker oss det (les: som hos pattedyr). Det står litt mer utfyllende her: Fysiologi hos insekter - Halvard 13. aug 2008 kl. 02:04 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vevkjerringer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 08:54 (CEST)[svar]