Diskusjon:Veterandagen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Kritikkseksjon[rediger kilde]

Artikkelen har en kritikkseksjon basert på kritikk som er kommet til uttrykk i et leserinnlegg i Dagsavisen. Er det rimelig å vie plass til gjengivelse av leserinnlegg? – Ordensherre (diskusjon) 7. mai 2014 kl. 20:27 (CEST)

Det bør i så høve byggast ut. Det er eit leserinnlegg i BT [1] som nemner eit initiativ som kallar seg «Ta 8. mai tilbake». Dog vert kritikkseksjonen fort ein veldig stor del av artikkelen. Athos (diskusjon) 8. mai 2014 kl. 09:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Veterandagen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 18:23 (CEST)

Navn endret[rediger kilde]

Navnet er endret til Frigjørings- og veterandagen. Det begynner å bli en stund siden jeg observerte det første gang, og gjør man et søk på veterandagen 2018 i dag, vil man se at de aller fleste offentlige nettsteder nå omtaler evenementet som Frigjørings- og veterandagen. Eks. Forsvarets nettsted, Regjeringen.no («Finansminister Siv Jensen reiser til Kongsvinger i anledning frigjørings- og veterandagen.»), flere kommuners nettsteder mfl. Vi bør nok vurdere flytting av artikkelen. Pål N. (diskusjon) 8. mai 2018 kl. 17:24 (CEST)