Diskusjon:Vestbanestasjonen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vestbanestasjonen[rediger kilde]

For konsekvensens skyld prøver jeg meg med en forandring av to verbalformer. Det bør være en noenlunde enhetlig språktone i hver artikkel. Roede 6. okt 2006 kl. 09:23 (UTC)

Enig, men hvis det er enhet vi er ute etter, vil jeg si det er mer naturlig å forandre den ene formen som faktisk skiller seg ut (i forhold til både resten av artikkelen og hele Wikipedia). Enig? --Æøå 14. jan 2007 kl. 14:06 (CET)

Absolutt enig. Jeg mener som deg, men jeg ville ikke gjøre meg til en gravalvorlig besserwisser i forhold til den tidligere bidragsyteren som er henfallen til mer radikal boksmålsformer enn man vanligvis finner i fagspråk. Jeg rettet 'pusset' til 'pussa' for å vise hvilke morsomme tvetydigheter som kan oppstå når man gjennomfører a-formene konsekvent. Roede 29. apr 2007 kl. 20:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vestbanestasjonen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 07:53 (CEST)[svar]