Diskusjon:Verdenscupen i langrenn 2005/06

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Regnefeiler hos FIS eller hos meg?[rediger kilde]

Det er en ting jeg ikke forstår. Björn Lind tok 586 poeng i sprint og 6 i distanserenn (ref FIS:[1]). Det blir 592 tilsammen, men hos denne siden skriver de hvor mange poeng utøverne tok i hvert enkelt renn, og da står det 531 poeng i totaltsum. Hvordan er det mulig? Er det skrevet feil i poengsummene for hvert enkelt renn, er det feil i poengene for sprint eller distanse eller er det rett og slett feil i totaltsummen hans? Jeg skjønner ingenting...

Samme problemet er det hos Hetland. Når man legger sammen poengene han tok i følge den andre lenken så blir det en annen poengsum enn det som er oppført som totalsum, og når man legger sammen poengene i sprint og distanse (fra lenke 1) så blir det også noe annet enn totalsummen, men det samme tallet som i lenke 2! Det er strøket noen plasseringer og poeng i lenke 2. Det kan forklare avviket, men hvorfor er de strøkede rennene med i lenke en, mens de ikke er med i lenke to? Det gjør meg bare mer forvirret. Det er mulig jeg er i ferd med å rote meg helt bort, men kan noen forklare meg dette? Mvh Avar 18. des 2008 kl. 19:12 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdenscupen i langrenn 2005/06. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. nov. 2018 kl. 05:58 (CET)[svar]