Diskusjon:Vera Kvaal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Faktafeil[rediger kilde]

Vera Kvaal intervjuet av Norsk Bibliotekforening: «For eksempel har noen skrevet en artikkel om meg i Wikipedia, men den er full av faktafeil. Jeg går ikke inn og retter det opp, det får heller stå der til skrekk og advarsel.» (Lenkegjeng på NRK-biblioteket (19. november 2010)) Blue Elf 21. nov 2010 kl. 21:13 (CET)

Nå er det jo mulig karakteristikken «full av faktafeil» er noe overdrevet? Jeg nettsøkte litt, og fant én. Hun har såvidt jeg kan se ikke tre døtre, men i kronologisk orden datter + sønn + datter. Men mens jeg kikka på dette ble nesten hele artikkelen sletta... Så da står det uansett ikke noe feil der. Kimsaka 21. nov 2010 kl. 23:07 (CET)

Hva er omstridt ved denne artikkelen? Den har jo referanser for tilnærmet alt, er det ikke på tide på fjerne nøyaktighetsmerket? Ulf Larsen 28. nov 2010 kl. 10:51 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vera Kvaal. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. apr. 2021 kl. 00:15 (CEST)[svar]