Diskusjon:Vektløfting

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kommentar til "Reliabilitet"

Skribenten Mr.Hill har ikke fortalt nøyaktig hvilke påstander han mener burde ha en referanse. Jeg skrev f.eks. om gutter og jenters mykhet i tenårene. Dette kunne kanskje vært referert til noe, men man kan også tenke seg at 30 års erfaring gir grunnlag for påstanden. Ellers står det jo fritt for alle som mener noe annet å komme med det på denne diskusjonssiden.

Tidligere hadde jeg en setning om Stian Grimset sin dopingsak. Det var kun en setning og den var laget i samråd med en av juristene blant vektløfterne. Siden har noen tatt denne vekk og erstattet den med litt for mange setninger. Etterhvert er Stian Grimset sin dopingsak så "gammelt nytt" at jeg velger å fjerne det fra siden. Det er dessuten ikke riktig at Grimseth skal ha mye mer omtale enn de andre OL-deltagerne. Men særlig synes jeg det er viktig at vi ikke fokuserer så mye på en slik dopingsak i artikkelen om vektløfting, nå i en tid da vi aldri hører om doping innenfor norsk vektløfting.

Edwin Duesiester 2007.sept15

  • Helt enig med deg i reduksjonen av Grimset-omtale.

Det jeg selvsagt burde vært mer tydelig på er at:

  1. Grimset strengt tatt ikke vant på alle punkter, men at han etter forliket følte seg renvasket fra alle anklager.
  2. Avsnittet om doping er litt unyansert siden første setning omhandler vektløfting som helhet (80-tallet), og den neste setningen, som bygger på den første, omhandler det norske miljøet (90-tallet).

Jeg var ikke klar over at du var ekspert på området, det er supert! Jeg har et spørsmål: Hva med de grønne(?) 50 kg skivene, er de ikke i bruk i vektløfting?
- Mr. Hill 15. sep 2007 kl. 14:25 (CEST)

Noen norske vektløftere vil flire forsiktig eller høflig hvis jeg blir omtalt som en ekspert, men 50-kg skivene som du nevner ble ikke brukt. Jeg så dem sist i ca. 1982. Jeg har hørt at stangen ble for stiv og at de ikke kjentes så gode å løfte med.

Edwin Duesiester 2007.sept23


Reliabilitet[rediger kilde]

Denne artikkelen innholder påstander uten referanse! I avsnittet Norske OL-deltagere anbefales det å kutte en del, og eventuelt fylle på egne biografiartikler. Mr. Hill 27. jul 2007 kl. 22:07 (CEST) (red.Mr. Hill 15. sep 2007 kl. 14:25 (CEST))

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vektløfting. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. nov. 2017 kl. 20:27 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vektløfting. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. apr. 2019 kl. 19:47 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vektløfting. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. apr. 2021 kl. 23:05 (CEST)[svar]