Diskusjon:Vatnajökull

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Klofajökull[rediger kilde]

Breen har mest sannsynlig aldri vært delt i to i historisk tid. Navnet «klofa» kan derfor like gjerne komme fra de mange lange kløftene (dvs. de mange landområdene mellom brearmene) inn i breen fra kysten. --KRISTAGAα-ω 5. jun 2007 kl. 23:50 (CEST)

Har spurt den mest kjente glasiologen på Island (Helgi Björnsson) om dette, og han bekrefter at breen ikke har vært todelt. Tok ut påstand fra artikkelen med kilde fra en blogg. KRISTAGAα-ω 19. jan 2009 kl. 10:53 (CET)

Europas største isbreer[rediger kilde]

Nordøya på Novaja Zemlja er dekket av is på et mye større område enn Austfonna og Vatnajökull. I og med at Novaja Zemlja ligger i den europeiske delen av Russland må denne isen tas med i betraktning. Er dette da den største isbreen, eller regnes det som flere breer som er sammenhengende?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vatnajökull. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 04:18 (CEST)[svar]