Diskusjon:Valdresbanen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Valdresbanen på strekningen Eina-Dokka er strengt tatt ikke nedlagt, da den fortsatt finnes på Jernbaneverkets Network Statement. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sando (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette blir også vist på linjekartet, mellom Eina og Dokka er strekningen derfor antydet mit rød (ikke lyserød) farge. BjørnN 25. mai 2008 kl. 22:04 (CEST)[svar]

Tviler på at det er fysisk mulig å kjøre tog til Dokka nå. Da jeg besøkte Fall i 2010, var det asfaltert over planovergangen der, og det var brudd på skinnnegangen -- muligens i forbindelse med vedlikehold. Videre var det svært gjengrodd og mye grus ved en planovergang et stykke sør for Hov samt at noen rør lå på skinnegangen ved Hov. Det virker som om Valdresbanens venner har utleie for dresinsykling fra Dokka og vestover, men grusveien ved Etna stasjon dekker over sporene. Det er ellers vanskelig å fastslå konkret om det har vært togkjøring i det siste, ut fra nettstedet. Kanskje man bør høre med dem. Vinguru (diskusjon) 26. apr 2013 kl. 13:11 (CEST)