Diskusjon:Våpenteknologi under første verdenskrig

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Som nevnt er denne siden opprettet på grunnlag av da.wiki, men det er en setning som jeg sliter med å få oversatt. Det er følgende setning i avsnittet om fly:


(briterne fryktet at fallskjermene ville underminere moralen hos pilotene og fremme krysteragtighed, da de jo var ment for å slippe luftkampene ved bare å hoppe ut).

Hva betyr krysteragtighed? Fint om noen tar seg noen sekunder til å fikse setningen. Mvh. Sandip90 17. aug 2009 kl. 12:54 (CEST)

Hmm kan vel oversettes som en mild form for feighet, vet ikke om det finnes noe godt norsk ord dog. Profoss 17. aug 2009 kl. 12:57 (CEST)

Tittel på artikkel[rediger kilde]

Burde ikke denne artikkel bytte navn til f.eks «Våpenteknologi under første verdenskrig», eller «Militærteknologi under første verdenskrig», da den åpenbart kun omhandler våpen-/militærteknologi ? KEN 17. sep 2009 kl. 20:35 (CEST)

Jo, tror det vil være bra. Tenkte ikke på hva slags teknologi det var snakk om da jeg skrev artikkelen. Men du har rett i at det kun omhandler våpenteknologi. Tittelen Våpenteknologi under første verdenskrig høres fin ut. Sandip90 17. sep 2009 kl. 23:41 (CEST)