Diskusjon:Vålerenga Fotball/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Spillerstallen[rediger kilde]

Er det nødvendig å ha en egen bolk i artikkelen med nåværende spillerstall når man kan se hele stallen nederst på siden (hentet fra Mal:Vålerenga)? Det holder vel å ha ett sted å oppdatere? SaraS 14. feb 2007 kl. 22:27 (CET)

  • VIF takler EØS: [1]
  • Slik skal VIF nå toppen: [2]

Radikale endringer[rediger kilde]

Jeg synes artikkelen trenger en grundig oppussing. For å gjøre den bedre foreslår jeg følgende:

  • Historie-avsnittet har kanskje i overkant mye fokus på 2000-tallet, såkalt «recentism». Dette løser man enklest ved å skrive mer om 60-, 70- og 80-tallet, noe jeg forsåvidt kan fikse. Man bør imidlertid kutte bort litt stoff om 2000-tallet, ca. en tredjedel kanskje.
  • Avsnittet «Hjemmebane siden 1917» kan kuttes ned til tre setninger og plasseres i «Hjemmebane».
  • «Vålerenga i Europacup» har et detaljnivå / en listeform som ikke passer i en leksikonartikkel. Jeg foreslår å kutte bort hele, og heller nevne E-cup der det er naturlig i historie-avsnittet.
  • «Vålerengas førstekeepere siden 1917» - forslår også her å kutte bort alt. Det er ikke noen vits i at vi forsøker å bli en statistikk-side, det er det andre VIF-sider som kan gjøre for oss.
  • «Spillere og trenere» er vel greit nok, men man bør vel ta en kritisk gjennomgang av hvilke spillere som skal med i «Fremtredende spillere». Her bør vel primært spillere som slo igjennom i VIF eller spilte der i lang tid med?
  • «Kamper og mål» bør kuttes ned. «Rekorder» ditto.

Dersom ingen protesterer for heftig kan jeg sikkert bruke noen timer på en gjennomgang til helgen. —Kjetil_r 1. apr 2009 kl. 15:25 (CEST)

Høres bra ut, helt enig i innvendingene dine. Ekko 1. apr 2009 kl. 21:02 (CEST)
En liten detalj: Kan jeg endre fargen på bortedrakta til den jeg har lagt inn på nynorsksida? Ekko 1. apr 2009 kl. 21:04 (CEST)
På mine to skjermer ser i alle fall nn-versjonen av bortedrakta riktigst ut, så jeg sier «bytt». —Kjetil_r 1. apr 2009 kl. 22:48 (CEST)
PÅ IE6 på jobben blir fargene på shorts og strømper borte. Kan ikke huske at det var sånn med Firefox hjemme. Mal-feil? Ekko 2. apr 2009 kl. 13:07 (CEST)

Opprydding[rediger kilde]

Skal prøve å starte med noen av tingene som kan forbedres her, jfr. kommentarer. Følgende er gjort så langt:

  • Avsnittet Laget 2009 er fjernet. I den enkle formen det sto tilførte det ikke noe annet enn en kopi av malen for spillerstallen som også finnes her.
  • Liste over førstemålmenn sesong for sesong er tatt bort. Lister over alle engaspillere hører ikke hjemme her.
  • Merittliste er standardisert og utfylt.
  • Avsnittet med rekorder vil jeg beholde slik det står nå. Vi har både på no:wp og andre wp slike lister. Alt mulig bør ikke med, men noe rekorder er interessante.
  • Avsnitt Hjemmebane siden 1917 og Hjemmebane flettet og redigert ned, jfr kommentar. Full liste over hvor alle kamper er spilt fører vel for langt.
  • Ryddet seksjon om spillere og trenere. Fremtredende spillere og Andre spillere med tilknytning til Vålerenga er ikke redigert ned, kun slått sammen (hva var forskjellen her? virket tilfeldig..)
  • Retter maler.
  • Legger til ett par commons-bilder fra artikkelen om Klanen
  • Pyntet på listen over e cup-kamper, men her kan det gjøres mer.

Jeg har nå fjernet vedlikeholdsmalen. Jeg mener å ha tatt det som går direkte på oppryddingen, så vi ikke må ha den lengre. Dette bety likevel ikke at artikkelen er bra. Mye kan utvides og forbedres fortsatt. Historieavsnittet har jeg ikke utvidet. Avsnittet om V`enga i europacup mener jeg vi kan beholde, men listen bør endres noe. Jeg skal se litt mer på den, men videre kommentarer er velkommen. Ooo86 18. aug 2009 kl. 18:04 (CEST)

Fargebakgrunn[rediger kilde]

Jeg er grønn når det gjelder koding av farger, men den bakgrunnen som er på listen over hovedtrenere får meg til å se rødt. Det er hvitterlig ikke mulig å lese tabellen i et normalt tempo, og som tabell mister den dermed sin funksjon. Det er ikke meningen å være frekk, men det virker som om noen har hatt en blåmandag da denne ble satt opp. Håper noen får svart på denne henvendelsen... Floyd (diskusjon) 8. jul. 2016 kl. 18:37 (CEST)[svar]

Bedre?--Telaneo (Diskusjonsside) 8. jul. 2016 kl. 18:46 (CEST)[svar]
Godt som gull! (Det så jo ut som om det ikke var så vrient å fikse som jeg trodde). Floyd (diskusjon) 8. jul. 2016 kl. 18:49 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vålerenga Fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 12:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 9 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vålerenga Fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 15:12 (CEST)[svar]