Diskusjon:Vågehamn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

God dag.

Det er med forundring jeg ser at du retusjerer mitt bidrag til opplysningen om stedet Vågehamn. Du sier at det ikke er plass til "en sesongbetont turistbrosjyre", og at det ikke er plass til "fornavn og tips til hvordan man skal ferdes i et lokalt terreng". Dette er på ingen måte intensjonen i mitt innlegg. Jeg har vokst opp i dette nærmiljøet og prøver på beste måte å fremstille en del av historien fra denne lokale plassen slik at utenforstående bedre kan både forstå og ønske å ta turen dit. Det oppleves i beste fall merkelig at en som aldri har vært i bygden min skal refusere mitt innlegg med disse påstander. Jeg vil alltid ha som intensjon at flest mulig menesker skal ønske å ta turen innom min hjembygd, og at de samtidig skal vite hvilke severdigheter det er verdt å besøke. Det skal sies at vi ikke har like store trekkplaster som andre, mer profilerte plasser, men min intensjon er å gi en liten flik av den historien som kan oppleves i denne bygden. Som det står tidligere i artikkelen, er Vågehamn sentrum av bygden, med en del aktiviteter. I tillegg har vi tangmelfabrikk, lakseoppdrett, smoltoppdrett, steinbrudd, ysteri, turistsenter, it-bedrift, nettbutikk (tool-farm), en mengde gårdsbruk, hønseri, og maskinentreprenør. Poenget mitt var å belyse en del av bygden som tilhører vågehamn, men som likevel havner litt i skyggen av det mer etablerte "sentrum". Teinelv-vassdraget er viden kjent for sitt laksefiske ( nå er det midlertidig stengt), og det er også en etablert sannhet at huset Fanneløb er to sammenføyde enheter fra sent på 20-tallet. I sum mener jeg dette utgjør en tilstrekkelig essens av historien til at det er verdt å fortelle, og at andre kan tilføye sin del etter hvert.

Jeg ber derfor om at du tilbakestiller til det jeg skrev tidligere. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Fannis (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det kan absolutt være nyttig informasjon for mange, men husk at dette er et leksikon, og slik turistinformasjon hører ikke hjemme i et leksikon. Du finner sikkert et annet sted å skrive dette, og du kan jo kanskje opprette en egen nettside eller blogg for turister i Vågehamn. Haakon K 14. okt 2010 kl. 05:48 (CEST)