Diskusjon:Utedass

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg finner ikke at denne artikkelen dekker mitt behov. Jeg ville ha vekk redirecten til utedo, slik at der ble plass til utedoen på bygda som egen artikkel gjerne med link til dette.Bjørn som tegner 18. okt 2006 kl. 19:27 (UTC)

Utedo og utedass er da vel det samme? --Odd Eivind 6. mai 2008 kl. 21:00 (CEST)
Utedo er nå en pekerside. Jeg tror begge begrepene bør omtales i en felles artikkel. Hva denne bør hete kan diskuteres… — Jeblad 18. okt 2006 kl. 19:36 (UTC)
De to fenomenene er for mange identiske og uansett overlappende. Skulle den imidlertid utvikle seg slik at det blir åpenbart at den omhandler flere distinkte fenomener kan den jo på et senere tidspunkt splittes. __meco 18. okt 2006 kl. 21:12 (UTC)
Når man tenker, så---? Jeg får prøve å flette den sterkt Oslo-relaterte delen - mañana.

Slik den nå blir, ser det ut til å holde med ett oppslag - og peker fra forsøk på søk:gammaldass og Gammaldassens venner

Jeg kan ikke forstå at det skal være nødvendig med to artikler. Utedo og utedass må da kunne kombineres i en artikkel. --Finn Bjørklid 5. des 2006 kl. 03:14 (CET)
Enig - nå, men artikkelen hadde ikke med ordet utedo før jeg satte det inn nå. --Bjørn som tegner 5. des 2006 kl. 10:55 (CET)
Dette er helt klart norsk Wikipedias mest viktige artikkel, eller i alle fall den mest ufrivillig morsomme ;-) For øvrig ble det nylig skrevet en artikkel i Aftenposten som går inn på betydningen av forskjellen mellom dass og do. –KEBman 6. des 2006 kl. 02:06 (CET)
Joda- det går da framover. Jeg husker ennå at det ble litt oppstyr rundt «Gammeldassens venner» (oppe fra dalom?) som ble presentert i NRK dampradioen et stykke bak i tid - det var noe med vulgærspråk/ufint sprog det gikk mest i. Men jeg la merke til at undersøkelsen i A-potten var basert på OSchlo- sproget. Vel sogner en høy % av landet til Staden, men vi er også noen fra andre kanter. Vi får vel bare ønske Tante Aftenland velkommen etter.--Bjørn som tegner 6. des 2006 kl. 09:36 (CET)
Illustrasjonene på denne siden ble vel litt romantiske, utedoer ute i naturen. De gamle utedoene i bybakgårdene var ikke like hyggelige. Har vi bilde som kan illustrere? krg 15. okt 2009 kl. 23:45 (CEST)