Diskusjon:Universitetets Oldsaksamling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kunne godt tenke meg å følge oppfordringen og utvide denne. Men jeg reagerer på navnet. Som det også nevnes i artikkelen er og blir det offisielle navnet Universitetets Oldsaksamling. Så hvorfor er ikke dette også tittel på artikkelen? Colliekar 30. okt 2010 kl. 16:34 (CEST)

Jeg støtter å flytte artikkelen slik Colliekar foreslår, men lurer på om den ikke heller skulle flyttes til Oldsaksamlingen ved Universitetet i Oslo - dagens pekerside Universitetets Oldsaksamling viser til flere oldsaksamlinger. Finn Rindahl 30. okt 2010 kl. 18:27 (CEST)
I så fall er det ravende feil! Det er bare en Universitetets Oldsaksamling i Norge. Grunnen er åpenbar: Da institusjonen ble opprettet var det bare ett universitet. Ingen av de andre arkeologiske forvaltningsmuseene har noensinne brukt navnet Oldsaksamling!! Nåja, jeg har brukt kvelden på en tekst, så jeg limer den inn. Historien fram til 1968. Hilsen Colliekar 30. okt 2010 kl. 21:10 (CEST)
Flott utvidelse, takk! Vi vil jo ikke ha verken artikler eller pekersider som er «ravende feil», så dersom ingen kommer~med motforestillinger de nærmeste dagene flytter jeg artikkelen slik Colliekar har foreslått. Finn Rindahl 1. nov 2010 kl. 11:47 (CET)
Kjempebra! Og i samme slengen kan du for min del gjerne slette pekersiden. De som vil finne fram til museene kan bruke den helt relevante "Arkeologiske museer". Forresten er det ganske mange på den siden. Kanskje en ide å fordele dem på land? Colliekar 1. nov 2010 kl. 15:32 (CET)