Diskusjon:Universitetet i Aix-en-Provence

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hagelien (diskusjon) 25. nov. 2014 kl. 11:57 (CET)[svar]

Kilden: Activities: «Aix-Marseille University enrolls almost 71,000 students, including more than 10,000 international students from 128 different countries».

Takker. Egentlig er det ikke helt comme-il-faut å bruke enWP som referanse, selv om den artikkelen er utstyrt med et overdådig referansekapittel. Bedre å snippe derfra og legge inn i den norske artikkelen. Jeg går ut fra at universitetets hjemmeside kan brukes til fakta-delen. Det er forøvrig helt OK å legge inn slikt selv og fjerne ref.ønsket når det er oppfylt.
Til kort artikkel om et stort emne, synes jeg den virker lovende, selv om jeg er fristet til å skrive litt om hist og her, bl.a. om justradisjonens forhold til de andre fagområdene. Dessuten kan det være interessant å se om du klarer å flytte inn bilder i artikkelen. Det er ikke uoverstigelig. Man finner en språkversjon som har bildet man ønsker, later som en skal redigere og tar kopi av lenken. Tilbakepil på nettleseren til en er på eget språk, rediger og lim inn med evt justering av billedtekst. Forhåndsvis og lagre. Med litt flaks er det gått bra. Ha en fortsatt god dag! --Bjørn som tegner (diskusjon) 25. nov. 2014 kl. 14:19 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Universitetet i Aix-en-Provence. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 03:52 (CEST)[svar]