Diskusjon:Ugress (band)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

VG-lista[rediger kilde]

Merk at det lenge var referert til VG-lista i forbindelse med hver eneste av platene til Ugress, med fokus på synkende plassering. Dette har jeg tatt bort, fordi VG-lista måler fysisk platesalg i Norge (basert på 100 utsalgssteder) og blir dermed intetsigende for en artist som hovedsaklig selger elektronisk nedlastbare plater over internett (globalt) med et flertall av kundene sine i andre land.

--Larswiki 4. apr 2011 kl. 19:59 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ugress (band). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2017 kl. 11:59 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ugress (band). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 22:34 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ugress (band). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. apr. 2021 kl. 10:40 (CEST)[svar]