Diskusjon:Uendelig

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvis du vil lage en artikkel om "uendelighet", kan du se på den engelske "Infinity" og bruke den som mønster. Det hadde vært fint. Mahlum 19. mai 2005 kl.21:00 (UTC)

Jeg foreslår at hele artikkelen fjernes og skrives på nytt. I mellomtiden mener jeg at innholdet i artikkelen bør fjernes, fordi den er så full av feil, at det ikke har noen mening å la teksten bli stående. Bedre med ingen informasjon enn med så mye feil. Neox 21. mai 2005 kl.12:18 (UTC)

Synsing er ikke feil, men subjektive fantasier. Men disse hører heller ikke hjemme i Wikipedia, så artikkelen bør skrives på nytt. BjørnN 21. mai 2005 kl.17:04 (UTC)
Tror den er bedre nå. Thor-Rune Hansen 8. jun 2005 kl.21:06 (UTC)
Jo, men du har skrevet «før man går ut av resurser», jeg tror ikke at dette bildet er egnet til å illustrere noen form for uendelighet. Resurser som tar slutt er i høyeste grad endelig, vi bør prøve å finne et annet bilde. BjørnN 8. jun 2005 kl.23:10 (UTC)
Dessuten heter det vel «å gå tom for resursser» på norsk.
Det jeg mener med det jeg skriver (Må omskrives med det at dere ikke skjønner det sånn) er at noe er teoretisk uendelig (Men kan alltids sette en null til for å få et større tall), men ikke praktisk uenderlig for en gang er det ikke noe igjenn å sette nuller med. Thor-Rune Hansen 9. jun 2005 kl.06:52 (UTC)
Hvordan kan et menneske si hva som er eller ikke er utenfor menneskets forståelse? Artikkelen er da ikke skrevet av et utenomjordisk vesen som faktisk forstår begrepet uendelig på en slik måte at vesenet kan konkludere med at dette er umulige koblinger for en menneskehjerne. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.203.8.61 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Sitater[rediger kilde]

Sitater uten opphav er som kjærlighetsbrev uten avsender. BjørnN 8. jun 2005 kl.23:27 (UTC)

Sant nok, det var bare noen som sto der før jeg rydda/omskrev. Jeg syntes de var så bra at de ikke kunne fjernes. Man kunne eventuelt ha en boks e/l som sa at vi ønsket å vite hvem sitatene komer fra? Thor-Rune Hansen 9. jun 2005 kl.06:50 (UTC)