Diskusjon:UKErevyen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skryt! Rett og slett skryt! Denne revyskuespilleren synes å huske at dekknavnet i -67 var Garribald, ikke Gerribald, men ellers: Omfattende og strålende! Tilleggsverdi ville ha vært illustrasjoner; gamle UKE-plakater, bilder... Noen med rettigheter som kan laste opp? NAPkjersti 1. okt 2010 kl. 09:17 (CEST)

Takk! Mye av materialet rundt UKErevyen er såpass gammelt, og uten kjent artist/fotograf, så i alle fall dette eldste kan nok legges ut, på lik linje med hva man har gjort for eksempel på SITs hjemmeside. Når det gjelder Gerribald/Garribald, er det vanskeleg å finne skriftlege kilder på dette (mulig det står i Samfundets jubileumsbok fra 1985 eller i SITs kommende hundreårsjubileumsbok). Eivindvr 5. okt 2010 kl. 18:29 (CEST)

2019 and onwards.[rediger kilde]

Revyen Vivillé, fra 2019 har ikke blitt gitt mye omtale i denne wikipedia artikkelen. Kanskje relevant å nevne at det kommer oppsettning av studentrevy for 2021. Denne premierer andre uke i oktober 2021. Hvis det er noen Wikimedianere i Trondheim som får med seg denne diskusjonstråden, vil dere kanskje kjøpe billet og skrive litt om innholdet i revyen. Selv om wikipedia har som mål å inkludere artikler av leksikalsk verdi

Mathias Ahoy! (diskusjon) 3. okt. 2021 kl. 20:37 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen UKErevyen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. mar. 2023 kl. 21:40 (CET)[svar]