Diskusjon:Tweed (New Zealand)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne ble feilaktig flyttet til Tweed (elv i New Zealand). Jfr. Språkrådets oversikt på http://www.sprakrad.no/templates/Page.aspx?id=715:

Et tredje unntak utgjør de fleste øyer, øygrupper og øystater:

«på Bokn, på Cuba, på Filippinene, på Fyn, på Færøyene, på Grønland, på Hawaii, på Hitra, på Island, på Jeløya, på Kanariøyene, på Lanzarote, på Madeira, på Malta, på Moster, på Ny-Zealand (eller New Zealand), på Orknøyene, på Rodos, på Runde, på Sardinia, på Senja, på Sjælland, på Smøla, på Sri Lanka, på Sumatra, på Taiwan, på Vikna, på Øst-Timor, på Åland» Cnyborg 25. nov 2004 kl.01:12 (UTC)

Kan den ikke bare hete «Tweed (New Zealand)»? Mye kortere. Einar 25. nov 2004 kl.09:11 (UTC)

Det er mulig, men det ser ut til at det er et sted på New Zealand som har navn etter elven, og da blir det verre med en gang. Jeg vil gjerne få sjekket om så er tilfelle før den eventuelt flyttes; gi meg en dag eller to. Cnyborg 25. nov 2004 kl.15:20 (UTC)
Fant ut av det; det er ikke noe sted som kommer til å bli skrevet om her, tror jeg, og det kan i så fall ordnes dersom den tid kommer. Men bør den ikke heller flyttes til «Tweed, New Zealand» da? Det samme gjelder den australske elven. Men den britiske bør nok ha elv med i artikkelnavnet, mener jeg. Cnyborg 25. nov 2004 kl.15:27 (UTC)