Diskusjon:Tusenfryd (fornøyelsespark)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forbedringer[rediger kilde]

Er berg-og-dalbanene i Tusenfryd spesielle nok til å ha egne artikler, eller kan de flettes til denne artikkelen? Btd 16. jul 2008 kl. 17:56 (CEST)

Etter min mening burde de vært flettet til denne artikkelen. Proteus 16. jul 2008 kl. 18:11 (CEST)

«TusenFryd sikret seg den gang leierett til et område på ca. 460 mål, samt rett til leie av ytterligere 120 mål.» Hva er forskjellen på leierett og rett til leie? Btd 16. jul 2008 kl. 17:56 (CEST)

Antar at de har rett til å leie det området på 120 mål om de ønsker det, men det er en merkelig formulering, ja... Candyman777 16. jul 2008 kl. 18:05 (CEST)

Jeg flytter denne POW-setningen hit til den evt får ref: I 1985 ble dyreparken nedlagt. fordi tung drift og omfattende krav fra myndighetene gjorde det umulig å fortsette uten store tap og omrokeringer. - Mr. Hill (diskusjon) 8. apr 2013 kl. 00:13 (CEST)

Slette uhell-og-ulykker-avsnittet?[rediger kilde]

Har dette noe i et leksikon å gjøre? Det rapporteres for en periode på femten år, hvilket skulle bety noe slikt som 7-8 millioner besøkende - på en arbeidsplass med 7-800 ansatte ... Derfra forteller artikkelen blant annet: «I 2010 ble en person truffet av en måke under en tur med SpinSpider. Personen slapp med lettere skader, mens måken måtte avlives.» Om uhell-og-ulykker-listinga er så nitid ført må Tusenfryd være en av de tryggeste plasser på kloden. Foreslår at vi stryker hele avsnittet - som nå er så langt at det preger nesten halvparten av innholdsfortegnelsen. Kimsaka (diskusjon) 13. jan. 2016 kl. 00:39 (CET)[svar]

Slettet, siden ingen hadde innvendinger. Kimsaka (diskusjon) 14. mar. 2016 kl. 10:03 (CET)[svar]

feil informasjon[rediger kilde]

jeg har vært der en rekke gangen. vikinglandet åpnet noen år før spøkelseslottet. jeg var der mest sannsynelig det året vikinglandet åpnet og da var ikke spøkelseslottet der. jeg var ikke der året etter men jeg var der det året spøkelsesslottet åpnet som var flere år etter vikinglandet. 84.212.111.156 16. jan. 2017 kl. 02:03 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tusenfryd (fornøyelsespark). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 01:06 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tusenfryd (fornøyelsespark). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 21:06 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tusenfryd (fornøyelsespark). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. apr. 2019 kl. 06:07 (CEST)[svar]

manglende attraksjoner og manglende informasjon[rediger kilde]

solhjulet var et pariserhjul i parken men var ikke der mange år. jeg så det en gang, neste gang var det borte. speilhuset var der hvor spøkelseslottet ble bygget og var der kanskje i 2 år. nintendohulen var der i et år på baksiden av speilhuset. det var et sted hvor man kunne spille nintendo spill. det var også dyr i parken, inkludert i vikinglandet. noen år, inkludert det året hvor spøkelseslottet åpnet så betalte man mindre for å komme inn men, hver attraksjon kostet å ta. man kunne kjøpe bånd som åpnet for ubegrenset reise med attraksjonene, med unntak av spøkelseslottet, som var en gang per person. 84.212.107.130 15. aug. 2021 kl. 19:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tusenfryd (fornøyelsespark). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. okt. 2021 kl. 07:20 (CEST)[svar]