Diskusjon:Tryggve Norum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er forskjell på gode, kildebelagte vurderende karakteristikker (som vi IMO har for lite av på no:wp) og en samling superlativer som i realiteten ikke kaster lys over stil, form eller innhold i vedkommende litterære/kunstneriske virksomhet. Derfor tok jeg ut en seksjon av teksten i dag, i tillit til at jeg har en viss vurderingsevne mht omtale av litterære prestasjoner. Hvis Eisfbnore har lyst til å overprøve meg igjen, bør han begrunne det. --M Haugen 12. sep 2011 kl. 15:20 (CEST)

Hmm. Jeg la superlativene inn, fordi jeg syntes de beskrev det Tryggve Norum hadde drevet med. Det kan vel ikke gjøre så mye om de står der? Går det an å lage en avstemning over dette (jeg vet ikke hvordan). Jeg er litt lei av at Bruker:Orland alltid skal komme og "reparere" artiklene mine. Ketil3 12. okt 2011 kl. 09:34 (CEST)

Ref. " og året etter stiftet da også Norum Oversetterforeningen der han var mangeårig styremedlem"[rediger kilde]

Det er godt mulig at Tryggve Norum var med på å stifte Norsk Oversetterforening, men at det ene og alene var hans verk, slik det kan leses ut av teksten her, er rett og slett feil. Foreslår at dette sjekkes med foreningen.