Diskusjon:Trond Petter Kolset

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Usikre kilder[rediger kilde]

Forsvaret og norske myndigheter har ikke bekreftet at det dreier seg om en selvmordsbomber så vidt jeg vet. Dette bør kanskje nevnes i artikkelen. Det er etter min mening meget viktig å være forisktig med kilder og å kun ha med bekreftet informasjon i slike artikler. Aftenposten artikkelen som er brukt som referanse nevner også at norske myndigheter ikke har bekreftent noe i denne sammenheng. Selv om artikkelen er merket med "nylig avdød/unøyaktig" bør vi utvise ekstra forsiktighet før vi legger til usikker informasjon. ~Fenrisulfr (diskusjon · bidrag) 20. apr 2009 kl. 11:00 (CEST)

Enig. Desuten så må kilden for avdødes fødselsdato finnes. Nå er det to datoer, og jeg har ikke funnet noen kilder som kan bekrefte dette. - Realismadder 20. apr 2009 kl. 11:33 (CEST)
Ang f.dato: aftenbladet.no - Mr. Hill 20. apr 2009 kl. 12:13 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trond Petter Kolset. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 18:43 (CEST)[svar]