Diskusjon:Tromøy

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Merkelig tilbakestilling[rediger kilde]

Jeg hadde redigert artikkelen slik at stubbmerking ikke skulle havne midt i artikkelen og i tillegg angitt at jeg syns artikkelen mangler informasjon om øyas geografi – sammenlign. Dette ble i sin helhet tilbakestilt uten kommentar. Jeg syns den måten å samhandle med andre redaktører på er merkelig. __meco 25. jun 2006 kl.16:23 (UTC)

Mangler ved artikkelen[rediger kilde]

Artikkelen mangler totalt beskrivelse av geografi, flora og fauna. Den bør også ha med informasjon om AKPs sommerleirer som jevnlig ble avholdt på øya på 70-tallet. __meco 22. okt 2006 kl. 17:50 (UTC)

Opphavet til navnet er framsatt uten kildehenvisning. Og hvis tanken er at det skal være samme ord som ‘tram’ i førsteleddet, gir det mer mening å oppgi den norrøne forma þrǫmr snarere enn det udokumenterte thruma. ØysteinVangsnes (diskusjon) 13. apr. 2015 kl. 08:44 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tromøy. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 18:25 (CEST)[svar]