Diskusjon:Trolldalen (Nordre Follo)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noen som har bilde, og kart, som forklarer kopling ut av Trolldalen? Så var det en ski og akebakke det på 80-90-tallet. Noen som har bilder og kart? Dette usignerte innlegget ble skrevet av RobDanDev (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Kartverkets norgeskart er ganske oversiktlig. Dessuten finnes også Trolldalen naturreservat ved Sjødalstrand sør for Svartskog, også i Nordre Follo. Mvh BjørnN (diskusjon) 8. mai 2022 kl. 12:10 (CEST)[svar]
Betyr det at Trolldalen, opprinnelig var lengre? Var det samme dal, før? Dette usignerte innlegget ble skrevet av RobDanDev (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Dersom en zoomer ut, kan en se at den ene Trolldalen befinner seg ved Kolbotn, den andre ved Svartskog. Mvh BjørnN (diskusjon) 25. mai 2022 kl. 11:47 (CEST)[svar]

Kan se ut til at om man følger Trolldalen fra Bunnefjorden, gamle Mosseveien og opp Gjersjøen, mellom Gjersjø Bru og Vassbonn halvøya, koples til Trolldalen på Trollåsen. Den går videre forbi Kodak-bygget til hotellet. Kan det være riktig?