Diskusjon:Triklosan

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg syns det som står under resistensbekymringer er for tynt. Vitenskapskomiteen for Mattrygghet (VKM) publiserte en risikovurdering av triklosan i 2005. Der konkluderer de med følgende:

"VKM konkluderer i sin vurdering med at en utstrakt bruk av triklosan, inkludert bruk i kosmetiske produkter som tannpasta og munnvann, kan føre til at det utvikles resistens mot triklosan i bakterier.

Det kan samtidig utvikles resistens mot andre klinisk viktige stoffer som brukes for å bekjempe bakterier. Av den grunn bør det settes begrensninger for bruken av triklosan." Dette usignerte innlegget ble skrevet av Haakonli (diskusjon · bidrag) 11. aug. 2014 kl. 13:39 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Det kan se ut som dette avsnittet er oversatt fra den engelske artikkelen. Hvis du har anledning, håper jeg du vil utvide avsnittet til å også omfatte den norske kilden som du har nevnt. - Soulkeeper (diskusjon) 11. aug. 2014 kl. 17:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Triklosan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 17:41 (CEST)[svar]