Diskusjon:Torrevieja

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Manglende samsvar på befolkningsstatistikken.

Typisk problem, befolkningstallene avhenger av hvem og når du spør. Noen som har noe forslag til hvordan vi skal løse dette? Ringe kommunestyret? Turistinformasjonen?

...som også gir Torrevieja et sunt mikroklima som av WHO er regnet som det beste i verden.

Kan dette dokumenteres? Har vikrelig WHO regnet Torrevieja som stedet med verdens sunneste mikroklima? Kanskje det finnes en NHO rapport?? Eller er fakta fra en brosjyre laget av en tvilsom eiendomsmegler?

Burde kanskje skrives om til:

...som gir Torreveija et sunt mikroklima.


Andre meninger? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Jrv73 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Befolkningstall ...[rediger kilde]

Jeg er usikker på hvilket tall som er naturlig å legge til grunn (gjelder også artikler for Rojales, Benijofar, Orihuela og Guardamar), ettersom jeg tror også deltidsinnbyggere/personer som eier eiendom, er inkludert i 'Padron' tallet som de lokale myndighetene opererer med.

I tillegg eksisterer det en stor særlig britisk, men også skandinavisk, befolkning som ikke er registrert i Padron. Endel har nemlig organisert eiendommene sine som selskaper, og leier ut, og er dermed ikke registrert som fastboende.

Tidligere ville kanskje tallet på beboere med Residencia være det naturlige å legge til grunn; til tross for at de aller fleste utlendinger registrert i 'Padron', ikke engang har søkt Residencia (oppholdstillatelse for personer som er bosatt i mer enn 6 mnd, avskaffet i mars 2007).

---

Det som er helt klart, er at myndighetene i Torrevieja forsøker å 'overdrive' problemene i 'storbyen' for å få flere nasjonale og europeiske midler. Når deg gjelder referansen til El Pais, er det bare å kjøre artikkelen gjennom bablefish så ser man hva problemet er, det refereres til 'innskrevne i byens eiendoms- og boligregisgter' og ikke befolkning.

Forvirrende? Ja, i høyeste grad.

Jrv73 15. jul 2007 kl. 16:59 (CEST)

Spaniaposten og Vikingposten[rediger kilde]

Ser det har vært litt krig om disse lenkene og at det er Spaniaposten og Vikingposten som har lagt de til. Uten tilknytting til noen av de to kommersielle avisene, synes jeg begge gir såpass mye nyttig og oppdatert informasjon om Torrevieja-området, at det ikke er noe verre med disse lenkene enn å lenke til Adresseavisen under artikkelen for Trondheim.

Jeg velger derfor å lage en liten kommentar om at det finnes norske aviser i området, uten at jeg blir fornærmet om det blir fjernet. Fint om andre hadde gitt tilbakemelding.

Jrv73 14. mai 2009

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Torrevieja. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 03:29 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Torrevieja. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jun. 2018 kl. 09:32 (CEST)