Diskusjon:Tore Hogstvedt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hvordan kan det ha seg at denne kunstneren er "antatt å være en av de viktigste samtidskunstnere i Norge", når den eneste ref. er til et online galleri, der kunstneren selv skriver det han måtte ønske..?? Jeg bare spør?Titus 17. jun 2008 kl. 20:24 (CEST)
Helt enig. Skal rydde litt, jeg. (Du kan gjøre det du også, bare pass på å begrunne i forklaringsfeltet "ikke bra nok referanse" el.l.) Laaknor 17. jun 2008 kl. 20:43 (CEST)


Markedsførings-artikkel?[rediger kilde]

Denne artikkelen er nærmest ren selvpromotering, under utstillinger ramses det opp en rekke store utstillinger vedkommende kunstner skal ha i fremtiden, uten referanser, virker vel reklamepreget spør du meg? -"Hogstvedt har hatt over 100 kollektivutstillinger",- "Han skal 12.februar 2009 åpne sin 19 separate utstilling.", er det konkurranse i hvem som har hatt flest utstillinger???Titus 28. okt 2008 kl. 15:25 (CET)

De fleste beskrivelser / informasjon av virksomheter og personer i Wikipedia er markedsføring. Det er vanlig å bruke linker som er knyttet til en hjemmeside eller omtale i media. Avis-sitater, beskrivelser og uttalelser fra referanser bør kunne benyttes som Wikipedia info. 88.91.119.84 1. feb 2010 kl. 21:21 (CET)Tore Hogstvedt

Jeg er ikke helt enig i at alt er «markedsføring» i og for seg. Der går et hårfint skille mellom det informative og promotering, selv om begge kan defineres som varianter av samme fenomen. Mange som skriver om seg selv får problemer der. De er personer/har posisjoner som tilsier at der bør være omtale, men de skriver gjerne inn info som ikke er relevant og overser glatt hva som blir leksikalt interessant i et tiårsperspektiv. Da er utstillingskataloger/kalendre f.eks. for 2010 ikke så interessante i sin helhet - men noen punkter er det - kanskje. (Bare håp at det ikke skjer at vernissagen blir spolert av politisperringer, slik det hendte en kollega som skulle stille ut i London på feil tidspunkt). Ellers er det mange av Wikipediamenneskene som er hjelpsomme, selv om det kan oppleves motsatt av og til. Jeg ser av hjemmesiden at du har bra salg, så du kan senke skuldrene og legge inn litt stoff etterhvert som det ikke er fremtidsmeldinger (krystallkulekikking) lengre. Mvh: --Bjørn som tegner 1. feb 2010 kl. 21:59 (CET)

Jeg har ryddet litt med tanke på den mer informative informasjonen om min virksomhet. Tore Hogstvedt 15/1-12

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tore Hogstvedt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. mai 2021 kl. 10:45 (CEST)[svar]