Diskusjon:Topkapıpalasset

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Topkapipalasset. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. mar. 2018 kl. 06:18 (CET)[svar]

Skrivemåte[rediger kilde]

Dersom tyrkisk skrivemåte skal brukes, bør vel den tyrkiske og den norske delen av ordet skilles med et bindestrek for å unngå språkforvirring. Jeg ser at de andre språkene som ikke har særskriving (der vil ikke problemet oppstå) har gjordt det slik, bortsett fra svensk wp, som heller ikke har bindestrek. Prinsipielt anser jeg det som problematisk å bruke tegn som er ukjente i norsk språk i lemmaet. Mvh BjørnN (diskusjon) 23. feb. 2020 kl. 11:16 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Topkapıpalasset. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. mar. 2022 kl. 21:43 (CET)[svar]