Diskusjon:Tom Sandberg (fotograf)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dersom Tom Sandberg (f. 1953) «regnes i dag som en av Norges mest sentrale nålevende kunstnere», må vel denne artikkelen ansees for å være en stubb? Jeg føler også at Morgenbladet alene ikke kan stå for hvem som regnes som «Norges mest sentrale nålevende kunstnere», og ber om referanse for dette. Mr. Hill 9. aug 2007 kl. 11:30 (CEST)

Uklar tekst[rediger kilde]

«I forbindelse med utsmykkingen av Operahuset i Oslo, bidro Sandberg med bilder av fugler mot en grå himmel i boken Site Seeing»

Hans bilder finnes i nevnte bok – men finnes hans bilder i Operahuset?--Lærarstudent 7. jul 2011 kl. 03:07 (CEST)

For alt jeg vet kan det finnes bilder av ham der, men kunstbokprosjektet Site seeing er så vidt jeg ikke utstilt i Operahuset; det er heller omvendt: at Operahuset er utstilt i boka. :-) Mvh --M Haugen 7. jul 2011 kl. 06:25 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tom Sandberg (fotograf). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 14:26 (CEST)[svar]

Diskografi[rediger kilde]

Hei, Thomasarnesenhines (diskusjon · bidrag). Hva betyr det at det finnes en diskografi i denne artikkelen? Betyr det at Sandberg i tillegg til sitt virke som fotograf også hadde en karriere som studiomusiker på et foreløpig unevnt instrument? Hans rolle på disse utgivelsene må spesifiseres.

Hvis det «bare» betyr at han var ansvarlig for omslagsfoto og/eller artistportrett på de aktuelle platene, mener jeg bestemt at dette utgjør en uforsvarlig skjevrepresentasjon av Sandbergs karriere, sammenlignet med andre medier og format han jobbet for. Mvh M O Haugen (diskusjon) 2. mar. 2020 kl. 12:07 (CET)[svar]