Diskusjon:Therese Marie Myrtveit Hussein

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjernet "Det er ånder som er hennes spesialitet."[rediger kilde]

Fjernet "Det er ånder som er hennes spesialitet." ettersom det er en påstand uten kilde. Det er vanskelig å måle/kontrollere til hvilken grad noen kan ha "ånd som spesialitet," og jeg mener derfor setningen ikke hører hjemme i et leksikon i den form den hadde.

Evt. foreslår jeg omskriving til noe på form som "Therese mener hun er spesialist på ånder" eller "innen medium-miljøet er hun (aner)kjent for sitt arbeid med ånder." Da fremstilles en påstand som sier mer om hennes eller hennes tilhengeres oppfatning, og det kan være et målbart fakta. ~Thomas 109.189.58.23 13. mai 2011 kl. 00:42 (CEST)[svar]

Ryddet og slettet uleksikalsk informasjon[rediger kilde]

Wikipedia sikter mot å være et leksikon, basert på gode kilder, har fjernet endel innhold i artikkelen som ikke er relevant for oss. Ulf Larsen 26. sep 2011 kl. 11:17 (CEST)

Greit for meg, er det mulig å finne kilder som er relevant? Og hvis hvilken type kilder er det som er relevant? Mannni

Vi forsøker å skrive et leksikon og baserer oss på seriøse kilder, Aftenposten, NRK, bøker fra seriøse forlag osv. Grensen mellom hva som er seriøst eller ei er ikke «hugget i stein», men tror de fleste her vil være enig med meg at Se og Hør stort sett ikke er aktuelt som kilde for artikler. mvh - Ulf Larsen 28. sep 2011 kl. 19:56 (CEST)
Det er jeg helt enig i. Mannni 1. okt 2011 kl. 22:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Therese Marie Myrtveit Hussein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 11:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Therese Marie Myrtveit Hussein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. okt. 2018 kl. 15:51 (CEST)[svar]