Diskusjon:The Mall

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det mulig å lage en underkategori under arkitektur , byplanlegging? Denne artikkelen hører også hjemme der.-Nina- 17. feb 2005 kl.10:02 (UTC)

Hvordan tenker du deg det? --Duffman 17. feb 2005 kl.10:06 (UTC)
Under arktiektur står det "se også" der kan være en katogori byplanlegging. Var inne og tilføyde litt på Wien (fra en artikkel jeg skrev om apotekene der) som også vil komme inn under dette. Andre aktuelle steder som jeg kommer på ifarten er København, Stockholm og Paris-Nina- 17. feb 2005 kl.10:21 (UTC)
Ønsker du at artiklene om The Mall, København, Stockholm, Paris skal ligge i en kategori ved navn Byplanlegging? Hadde det ikke vært bedre å lage en artikkel om byplanlegging, legge denne i kategorien Arkitektur, og skrive København, Stockholm og Paris som eksempler på byer med byplanlegging? --Duffman 17. feb 2005 kl.10:31 (UTC)
Kan gjøre det på litt sikt. Vi kan ta saken opp da.(eller på #no.wikipedia, bokfink) Så bare at the Mall var interessant i den sammenhengen. Byplan er et stort emne.-Nina- 17. feb 2005 kl.10:38 (UTC)
Enig, kjempeinteressant tema, så jeg gleder meg til noen skriver om det! Jeg tok en titt på hvordan de har gjort det på engelsk wikipedia, og de har en kategori en:Category:Urban studies and planning og en artikkel en:List of planned cities.
Jeg så forøvrig at du la Westminster Abbey i kategorien Kunsthistorie. Trenger vi en egen kategori for kunsthistoriske bygninger? Jeg synes det blir litt for generelt å legge enkeltbygninger i kategorien Kunsthistorie. --Duffman 17. feb 2005 kl.10:42 (UTC)
Gjerne det, underkategori profane bygninger og religiøse bygninger. -Nina- 17. feb 2005 kl.10:46 (UTC)