Diskusjon:Tetthet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan ikke tetthet også være andre fysiske størrelser pr. volum, slik som f.eks. stoffmengde/volum? Kissa 27. okt 2004 kl.23:22 (UTC)

Jo, tetthet betegner bare at noe er per volum, slik som massetetthet, energitetthet, flukstetthet, osv. (Areal kan sees på som et spesialtilfelle av volum, slik som for befolkningstetthet, som er befolkning per areal) Jeg synes likevel det er greit at massetetthet ligger her, siden den er mest vanlig. Men det bør nok presiseres mer at det er massetetthet det snakkes om. --Jivestgarden 14. jun 2006 kl.19:47 (UTC)
Jeg har gjort om på innledningen av artikkelen med det dere skriver her som utgangspunkt. __meco 15. jun 2006 kl.08:12 (UTC)

Kan kanskje ta med noe angående måling av tetthet her? Ocillerende urør i tetthetsinstrument, frekvens o.l Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.48.80.8 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tetthet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 09:40 (CEST)[svar]