Diskusjon:Terje Mikkelsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Am not part of the broken-link project (nor am I a bot) but did find that the external link at the bottom was broken. Thanks Schissel (diskusjon) 19. feb 2013 kl. 05:46 (CET)

Rydding og ordning[rediger kilde]

Denne subjektive påstanden mangler kilder: Hans dirigering har blitt beskrevet av anmeldere som «uhyre spennende og dramatisk mektig» og hans kontroll av klang, balanse og teksturer som «mesterlig». --Mvh Erik d.y. 24. feb. 2016 kl. 20:00 (CET)[svar]

Dette er sitater fra referanse nr.2. Jeg skal sørge for at dette ordnes. Når det gjelder klagene på de nevnte orkestrene vet jeg ikke om vi klarer å finne elektroniske referanser til turneer som fant sted for seks år siden. At de fant sted er det ingen tvil om. Jeg har personlig snakket med den arrangøren i IMG som har stått for de engelske turnéene og med ham som sto for Mikkelsens konsert nr. 100 i Spania, men slikt fins det nok ikke skriftlig dokumentasjon på fordi det er snakk om mange forskjellige orkestre gjennom 30 år.

Men jeg lurer på hva jeg skal gjøre med den boksen som er kommet inn på diskusjonssiden om levende mennesker. Jeg antar det kan være Keith Emerson det tenkes på. At de har samarbeidet om både plate og konsert fremgår av to referanser. Det blir litt vel omstendelig om det skal lenkes opp hver gang Keiths navn nevnes.

Jeg er profesjonell musikkskribent i Klassisk Musikkmagasin (gjennom 14 år) og har 35 års fartstid som biografiskribent om norske komponister og musikere i MIC Norsk musikkinformasjon og Music Norway. Jeg har vært primærkilde til det meste av dette og det blir litt komisk når jeg må lenke opp til mine egne tidligere artikler som "referanser". Jeg har skrevet biografier for både Norsk Biografisk Leksikon og Store Norske, men har aldri før opplevd maken til den heksejakten jeg har opplevd i Wikipedia. :)Hilde Holbæk-Hanssen (diskusjon) 24. feb. 2016 kl. 23:03 (CET)[svar]

Så lenge det står skrevet hvem som har sagt dette om han, og det er referanse på det, så ta det med. Om det ikke finnes elektroniske referanser, finnes det skrevet i en bok et sted? Hvis ikke, så vet jeg ikke helt hvordan du skal få referert til det.
Den malen på toppen av siden her er en generisk mal, den blir puttet på diskusjonssidene til alle artikler om levende mennesker. Det har med at man ikke skal legge til materiale som kan være skadende for personen uten at det er referansebelagt. Bare som en påminnelse til alle.
Referanser er noe vi bryr oss om på Wikipedia, man må jo vite hvor all infoen som er skrevet kommer fra, vi er jo ikke alle fagfolk .--Telaneo (Diskusjonsside) 24. feb. 2016 kl. 23:09 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Terje Mikkelsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. sep. 2017 kl. 18:08 (CEST)[svar]