Diskusjon:Tegner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"En tegner er en person som lager tegninger, særlig som kunst eller yrke." Jeg vil gruble litt over denne setningen; enten har man tegning som yrke eller så er man kunstner og underforstått arbeidsløs? --Finn Bjørklid 10. okt 2005 kl.16:27 (UTC)

Det kan formuleres om, selvfølgelig. Meninga er at tegneren lever av eller bruker mye tid på tegninga si. Du kaller ikke en som lager en tegning bare tilfeldig og sjelden og for moro skyld, en tegner. Setningen skal presisere at en tegner brukes både om en kunstner eller yrkestegner. Tegneren kan selvfølgelig også være begge deler. Det ene utelukker ikke det andre. Skal se om jeg finner en bedre måte å si dette på, så du ikke misforstår.Wolfmann 20. des 2005 kl.00:44 (UTC)

DR tegner[rediger kilde]

Som fotografen till bilden kan jag säga att DR inte tecknar DD, utan Onkel Skrue... har originalet hemma! ;-) User:Janke på en-WP.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tegner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 08:24 (CEST)[svar]