Diskusjon:Tana bru

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Burde ikke artikkelen om tettstedet stå under dette navnet? Det alt overveiende av lenker som peker til denne siden gjelder tettstedet. Reinhard Heydt 11. des 2011 kl. 00:36 (CET)

Kanskje, men personlig syns jeg det skurrer litt. På folkemunne er det stort sett konstruksjonen som er linket til ordet. --Snurre86 11. des 2011 kl. 08:35 (CET)
Hvorfor peker da det klare flertallet, om ikke alle, lenkene til tettstedet? Stedet er administrasjonssenter i Tana og omfatter mye, deriblant broen. Broen er noe mindre enn tettstedet og i dette ligger det naturlig at Tana bru ikke skal være pekerside. Reinhard Heydt 13. des 2011 kl. 18:08 (CET)
Dette er en av de merkeligste pekersidene jeg har sett her. Sier meg enig med Reinhardheydt i diskusjonen ovenfor. Få artikkelen om tettstedet inn under Tana bru og legg der inn en peker til selve broen. Her har ellers vært svært overopphetede diskusjoner fordi man ikke ville ha unødvendige parantesformer. Her er ett eksempel på unødvendige parantesformer. TorbjørnS (ʦ) 31. aug 2013 kl. 23:49 (CEST)