Diskusjon:Taekwondo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan vi flytte artikkelen til Taekwondo? Caplex og en: skriver det slik. --–Duffman 22. mar 2005 kl.14:53 (UTC)

Artikkelen lider dessverre av dårlig språk. Som en «anbefalt artikkel» synes jeg dette bør korrigeres raskt. jakro64 5. sep 2006 kl. 13:57 (UTC)

Jeg kommer til å bytte ut Poomse/Poomsae/Tul, med det norske ordet mønster der dette er forsvarlig. Dette fordi de forskjellige forbundene bruker forskjellige navn på mønster, og dette vil øke lesbarheten, og forståelsen. I tillegg vil det bli en mer nøytral artikkel. Selv om kranglingen mellom ITF/WTF er rent akademisk i Norge i dag, vil jeg hevde at en leksikonsartikkel bør være mest mulig nøytral. Skal også prøve å få lagt inn litt mer om ITF. HaakonKL 15. des 2006 kl. 16:19 (CET)

Er det nødvendig med side opp og side ned med listing over hvordan graderingsystemene er under de forskjellige type klubbene? det er veldig liten info på veldig stor plass, og det er vel ikke veldig interessant heller. Kanskje man skulle velge ut én av alle som står der, men det blir åpenbart vanskelig å velge ut hvilken. Beltene man får er uansett greit forklart under "beltegrader" i avsnittet om hva fargene står for, så jeg ville foreslå å ha med det og sløyfe de lange listene. 4. mar 2008 23:34

Kopirettbrudd[rediger kilde]

Jeg er stygt redd for at svært mange av elementene på denne siden er kopiert direkte fra andre nettsider. Dette kommer i tillegg til at språket er dårlig - enten må man rydde godt opp, eller rett og slett slette hele siden og begynne på nytt. Sindre Skrede 11. okt 2007 kl. 19:04 (CEST)

taekwondo med liten forbokstav ( i denne norske artikkel)[rediger kilde]

Altså, taekwondo skal vel skrives med liten forbokstav ( i den norske wp-artikkel)?

Avsnittet "Utvikling til taekwondo"[rediger kilde]

Avsnittet het først "Opprinnelsen". Deretter "Utvikling til taekwondo". Kanskje den bare burde hete "Historie"?

taekwondo[rediger kilde]

Jeg tror det er best å begynne helt på nytt og heller lage en ny og bedre side. Det er for mye som er kopiert eller formulert dårlig til at det er noe vits i å redigere det. Det er også mangel på kilder noe som gjør at utenforstående veldig skeptiske om det er riktig eller feil informasjon.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Figtherx2 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Taekwondo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 06:53 (CEST)[svar]